Antena Căutare

O româncă arestată pentru furt în Marea Britanie, eliberată înainte de termen cu o singură condiție! Ce i-a cerut judecătorul 

O româncă care a fost arestată pentru furt din magazinele din Marea Britanie a fost eliberată din închisoare, după ce a promis în fața judecătorului că se va întoarce în țară. 

O româncă care a fost arestată pentru furt din magazinele din Marea Britanie a fost eliberată din închisoare, după ce a promis în fața judecătorului că se va întoarce în țară.

Mădălina Horvarth a plecat în Marea Britanie în 2015, pe când avea doar 16 ani. De atunci, ea a furat bunuri în valoare de peste 15.000 de lire sterline din magazine din orașe precum Cambridge și Manchester. De curând, însă, ea a fost prinsă de poliție și condamnată la 14 luni de închisoare, după ce a recunoscut cinci acuzații de furt.

Un judecător, însă, a decis să o elibereze din penitenciar, dar cu o singură condiție: să se întoarcă în România, pentru a economisi 8.000 de lire din banii contribuabililor, cât ar fi costat ţinerea româncei după gratii.

Potrivit procurorilor britanici, femeia făcea parte dintr-o bandă mai mare de hoţi din magazine, tot din România. Banda este specializată în furtul de obiecte electronice, în general de dimensiuni mici, dar foarte scumpe, cum ar fi căşti audio sau dockuri de încărcare a telefoanelor.

Cauza incendiului de la catedrala Notre-Dame din Paris, dezvăluită! Ce a declanșat focul devastator ... Alertă la Ploiești! Zeci de persoane, evacuate de urgență dintr-un supermarket din cauza unui miros puternic! Șase perso...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x