Antena Căutare

O romanca, data in judecata pentru ca a nascut un copil bolnav in Germania

Oficialii Casei de Asigurari de Sanatate din Prahova au dat-o in judecata pe o femeie care a indraznit sa nasca un copil bolnav, in Germania, pe banii statului roman. Bebelusul risca sa moara daca nu era operat imediat dupa nastere, iar medicii romani nu-l puteau ajuta. Dupa o lupta in instanta mama a obtinut de la casa de sanatate banii de care avea nevoie ca sa-si salveze copilul, dar acum i se cer banii inapoi.

Femeia este revoltata si acum vrea ca directoarea CAS sa plateasca pentru asta. Impreuna cu sotul ei a decis sa ceara despagubiri de cateva mii de euro, pe care sa le plateasca sefa CAS.

Cei doi au mai castigat un proces, in urma caruia institutia statului a fost obligata sa plateasca tratamentul de care avea nevoie copilul lor. Fatul fusese diagnosticat cu hipoplazie aortica severa, o boala care ii putea fi fatala.

Dar chiar in ziua in care bebelusul venea pe lume, intr-o clinica din Germania, reprezentantii CAS au facut recurs ca sa-si recupereze banii. Parintii micutului bolnav au aflat abia saptamana asta despre planurile casei de sanatate.

Observator special: Oamenii din Neamt nu ies la dezapezire daca primarul nu ridica macar un deget... Doua tinere mame au plecat de la maternitate fiecare cu copilul celeilalte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x