Antena Căutare

O romanca la "curtea" specialistilor NASA. Invata de la cei mai buni!

O profesoara din Oradea a facut parte din cursantii de la Centrul Spatial din Huntsville. Specialistii NASA ii invata pe doritori noi metode de predare pentru a creste interesul studentilor fata de stiinta si matematica

Honeywell Educators@Space Academy a adunat profesori din intreaga lume. La editia din 2013, profesoara Anna-Monika Muscas a fost singura reprezentanta a Romaniei. De la inceputul proiectului, Romania a avut cea mai ridicata rata de succes in procesul european de selectie. 45 de profesori romani au fost alesi sa participe la programul Honeywell Educators, in noua ani.

Tabara din Centrul Spatial a durat cinci zile. Profesorii au avut 45 de ore de cursuri de dezvoltare personala, laboratoare practice, dar si activitati de teren.

“Experienta este unica, pentru ca ai ocazia sa inveti tehnici noi de abordare a programei scolare si de a le trezi elevilor interesul pentru stiinta, intr-un stil foarte practic”, a spus Anna-Monika Muscas pentru dcnews.

Profesoara vrea sa puna in aplicare tot ce a invatat acolo. De aceea, femeia intentioneaza sa includa in programa scolara un curs optional pentru elevii claselor a IX-a si a XII-a, ce sa imbine fizica si chimia cu informatica. In planurile sale, intra si constructia unei nave spatiale, impreuna cu liceenii inscrisi la curs.

ALERTA in Galati! Un colet suspect, descoperit in fata Palatului de Justitie... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 18 iulie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x