Antena Căutare

O româncă, la un pas să fie dată jos din avion după ce a pornit un adevarat scandal. Ce a nemulțumit-o, de fapt | VIDEO

O pasageră a unui avion care se întorcea din Egipt a pornit un adevărat conflict. Românca a fost atenționată că va fi dată jos din avion dacă mai continuă cu acel comportament, iar șeful echipajului a fost nevoit să intervină.

Galerie
O pasageră a unui avion care se întorcea din Egipt a pornit un adevărat conflict. Românca a fost atenționată că va fi dată jos din avion dacă mai continuă cu acel comportament | Shutterstock

Un incident neplăcut care a avut loc recent, pe zborul Hurghada-Cluj al companiei aeriene Wizz Air, un a atras atenția publicului și a generat discuții despre comportamentul pasagerilor la bordul avioanelor. O femeie, vizibil agitată și în stare de ebrietate, a provocat un scandal în timpul zborului și a creat tensiuni atât în rândul celorlalți pasageri, cât și al echipajului de bord.

O femeie, la un pas să fie dată jos din avion în timpul unui zbor care se întorcea din Egipt în Cluj. Ce s-a întâmplat

Totul a pornit de la faptul că femeia a refuzat să respecte regulile de siguranță impuse de echipajul avionului. Martorii au relatat că aceasta a devenit recalcitrantă imediat după decolare, refuzând să-și pună centura de siguranță și ignorând complet instrucțiunile echipajului, relatează adevarul.ro.

Pe măsură ce zborul avansa, comportamentul ei s-a agravat, ea fiind suspectată că ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de îmbarcare.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Un avion a fost întors din drum din cauza unui scandalagiu. Ce gest „dezgustător” a făcut, fără oprire, de față cu toată lumea

Femeia a început să vorbească cu voce tare, să înjure și să deranjeze ceilalți pasageri, creând o atmosferă tensionată. În ciuda încercărilor echipajului de a calma situația și de a o convinge să respecte regulile, aceasta a devenit din ce în ce mai agresivă verbal. Într-un moment de maximă tensiune, a refuzat chiar să stea pe locul ei, încercând să se deplaseze prin cabină, punând astfel în pericol siguranța zborului.

Echipajul de la bord a intervenit prompt, încercând să aplaneze conflictul și să o calmeze pe femeie. Potrivit mărturiilor, s-a solicitat în mod repetat ca aceasta să se conformeze instrucțiunilor, însă fără succes. De asemenea, în astfel de situații, echipajul de bord este instruit să păstreze calmul și să evite escaladarea unui conflict care ar putea pune în pericol siguranța tuturor pasagerilor.

În ciuda încercărilor de a evita implicarea altor pasageri, unii dintre aceștia au intervenit, fie pentru a sprijini echipajul, fie pentru a încerca să o calmeze pe femeie.

„Colega mea a spus că ați vorbit urât, colegul meu a vorbit urât, cu mine ați vorbit urât acum. Vă rog să aveți respect față de mine, față de colegii mei și față de ceilalți pasageri! Vreți să călătoriți mai departe? Deci.. vă liniștiți, da? Și vorbiți frumos? Și călătorim către Cluj?”, i-a spus șeful echipajului înainte ca avionul să se ridice în aer.

„Nu am nevoie să îmi ceară scuze, că nu suntem la grădiniță.”, a mai spus acesta după ce persoanele care o însoțeau pe femeie au încercat să își ceară iertare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O stewardesă româncă a filmat un OZN pe cer, în timpul zborului. Imaginile fac înconjurul lumii și nimeni nu găsește o explicație

La aterizarea pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj, poliția de frontieră a fost chemată pentru a prelua cazul. Femeia a fost escortată de pe avion și urmează să fie sancționată conform legislației în vigoare.

Incidentul a adus în prim-plan problema comportamentului neadecvat la bordul avioanelor, o situație din ce în ce mai des întâlnită, mai ales pe fondul consumului de alcool înainte sau în timpul zborurilor. Astfel de situații nu numai că perturbă confortul pasagerilor, dar pun în pericol și siguranța zborului.

Pasagera recalcitrantă va fi probabil amendată și s-ar putea confrunta cu interdicția de a mai zbura pentru o perioadă de timp. Astfel de măsuri sunt menite să descurajeze comportamente similare în viitor și să asigure un mediu sigur și confortabil pentru toți pasagerii.

Cele mai rare și speciale nume de fete în 2024. Lista pentru părinții de fetițe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x