Antena Căutare

Ea e românca care i-a șocat pe medicii din Italia. Nu reușește să scape de coronavirus de 57 de zile: ”Mi se spune că aș putea să devin studiu de caz!”

Bianca Dobroiu, o tânără în vârstă de 22 de ani, care trăiește în Italia, a reușit să-i șocheze pe medici, întrucât continuă să fie pozitivă la toate testele pentru coronavirus, deși au trecut 57 de zile de când a fost diagnosticată. 

Ea e românca care i-a șocat pe medicii din Italia. Nu reușește să scape de coronavirus de 57 de zile: ”Mi se spune că aș putea să devin studiu de caz!” Galerie
Ea e românca care i-a șocat pe medicii din Italia. Nu reușește să scape de coronavirus de 57 de zile: ”Mi se spune că aș putea să devin studiu de caz!”

Bianca Dobroiu trăiește în Bologna, iar medicii din Italia sunt intrigați de cazul ei. Diagnosticată pozitiv pentru coronavirus pe 27 februarie, după ce s-a confruntat cu febră mai mare de 40 de grade Celsius, tuse uscată, dureri musculare și dureri de cap, aceasta continuă să fie pozitivă deși au trecut 57 de zile.

Ultimă oră! Alte 15 persoane au murit din cauza coronavirusului, între care o femeie de 36 de ani. Bilanțul deceselor a urcat la 567

Tânăra a fost externată pe 6 martie, dar medicii i-au spus să rămână în izolare la domiciliu. Atunci, cazurile de coronavirus care nu erau grave nu erau tratate la spital.

Am fost internată șase zile, apoi m-au externat fiindcă febra scăzuse fără a mai trece peste 37-37,2 grade. De atunci au continuat să-mi facă testele cu tampon, până acum cinci în total. Patru au ieșit negative și unul a ieșit în schimb neconcludent. Ultimul test l-am făcut pe 16 aprilie, următorul cred că va fi la sfârșitul acestei luni”, a declarat, pentru Fanpage, Bianca Dobroiu.

Ea e românca care i-a șocat pe medicii din Italia. Nu reușește să scape de coronavirus de 57 de zile: ”Mi se spune că aș putea să devin studiu de caz!”

Italia, luată prin surprindere total de coronavirus. Oamenii de știință, noi dezvăluiri: ”Virusul circula printre oameni cu mult înainte de diagnosticarea primului caz!”

Între timp, femeia a mai făcut un test. Rezultatul a ieșit tot pozitiv. ”Unii spun că aș putea deveni un caz de studiu. La început credeam că mi se întâmplă doar mie, apoi am văzut că mai sunt și alte cazuri de carantină atât de lungă până când nu ies două teste negative.”, a mai spus Bianca Dobroiu.

Câți români au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus în străinătate

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, 1.480 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 1.156 în Italia, 196 în Spania, 26 în Franța, 16 în Germania, 64 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția, 2 în Turcia și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg și Suedia. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 70 de cetățeni români aflați în străinătate, 17 în Italia, 16 în Franța, 23 în Marea Britanie, 7 în Spania, 3 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia și unul în Elveția, au decedat.

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 21 au fost declarați vindecați: 9 în Germania, 8 în Franța, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.

Directorul Maternităţii Bega din Timişoara: Niciun cadru medical nu a fost infectat cu Covid-19, nici chiar înainte să devenim spital-suport

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Italia, luată prin surprindere total de coronavirus. Oamenii de știință, noi dezvăluiri: ”Virusul circula printre oameni... Încă o localitate din România în carantină totală?! Primarul Urziceniului, apel către MAI: ”Oamenii nu respectă restricț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x