Antena Căutare

O să te facă să plângi instant! Cel mai CUTREMURĂTOR mesaj în memoria Aurei Ion

Durere nesfârșită. Lacrimi ce nu se mai opresc. Un coșmar, din păcate, real. Familia Aurei Ion trece prin clipe de groază


Durere nesfârșită. Lacrimi ce nu se mai opresc. Un coșmar, din păcate, real. Familia Aurei Ion trece prin clipe de groază.

Studenta este plânsă de toată țara, cunoscuți și necunoscuți. Pe pagina de Facebook Respect Aura Ion, am găsit un mesaj ce te cutremurător de-a dreptul. Semnat Cosmin Neidoni.

"In semn de respect, Aura Ion.

Aura Ion, Dumnezeu sa te aiba in grija lui, odihnindu-te in pace!

Transmit un gand plin de tristete familiei tale, prietenilor tai, celor care te pierd in mod direct si care simt durerea de a sti ca nu te vei mai intoarce niciodata acasa ori la locul tau de munca, printre colegi si prieteni.

Cata durere trebuie sa fie acum in sufletul parintilor tai, cate nelinisti si intrebari care probabil nu-si vor afla raspuns niciodata!?

Poate ca exista o randuiala divina pe care noi, pamantenii, nu o intelegem, poate ca exista o ratiune si un sens al fiecarei pierderi, dar ea nu va tine loc absentei tale, Aura Ion, si nici nu va alina suferinta mamei tale, al tatalui tau care in mod nefiresc te vor duce spre locul inhumarii tale.

Planurile tale, visele tale isi vor gasi implinirea in cer, printre ingeri, iar drumul tau prin viata, curmat atat de brusc nu a fost in zadar. Prin moartea ta, Aura Ion, inalti in tacere demna un imn pentru toti cei care se jertfesc, facandu-si datoria! Inalta-te si vegheza-i de acolo de sus pe cei care te plang impietriti de sufrinta!

Odihneste-te in liniste, odihneste-te in pace!"

Foto: Facebook

Localnicii au păzit trupul pilotului Adrian Iovan să nu fie sfâşiat de animale... Fiica lui Adrian Iovan a venit la Alba Iulia să-i ridice trupul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x