Antena Căutare

O scriitoare din Marea Britanie, mesaj în limba română: „M-am gândit ca poate vreți sa știți cum e sa ai coronavirus”

Tessa Dunlop, o scriitoare și prezentatoare TV din Marea Britanie, pasionată de România și care a fost infectată cu coronavirus, a transmis un mesaj pentru români despre simptomele pe care le-a avut.

O scriitoare din Marea Britanie, mesaj în limba română: „M-am gândit ca poate vreți sa știți cum e sa ai coronavirus”
O scriitoare din Marea Britanie, mesaj în limba română | Facebook

„M-am gândit ca poate vreți sa știți cum e sa ai coronavirus, așadar am filmat un video in care explic care sunt simptomele. În timp ce am înregistrat acest video, am aflat ca prim-ministrul nostru, Boris Johnson, tocmai a fost mutat la terapie intensivă. Îi doresc lui și tuturor celor din spitale grabnică recuperare.

„Timp de 12 zile am avut simptome. Nu pot să zic că a fost ușor, dar din când în când am putut să lucrez de acasă. Aproape zilnic am avut febră. Dar de exemplu în ziua a noua și a zecea nu am avut febră.

Azi temperatura a fost 38.8. În general, temperatura a fost între 38 și 39. Fata mea are 11 ani și a avut o temperatură mai mare decât mine, dar acum ea și-a revenit!”, spune jurnalista.

Ea mai amintește și că nu a avut miros și gust în toată această perioadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O echipă de români a ajuns în Italia! Medicii şi asistenţii vor lucra la Milano timp de 14 zile, cu pacienți infectați c... Ce rol au animalele de companie în transmiterea coronavirusului? Medicul veterinar Dan Lescai: „Dacă era adevărat, situa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x