Antena Căutare

O strada din Timisoara va purta numele lui Sergiu Nicolaescu

Imobilul din Timisoara unde a locuit Sergiu Nicolaescu in copilarie si in adolescenta va fi marcat de municipalitate cu o placa comemorativa, iar o strada din oras ii va purta numele.

"Sergiu Nicolaescu a trait 12 ani in Timisoara, iar pe imobilul de pe strada Paris nr. 19 unde a locuit vom monta o placa comemorativa. Ne vom gandi carei strazi din oras ii vom schimba numele si i-l vom da pe cel al marelui regizor. Credem, insa, ca nu este potrivit sa-i acordam titlul de cetatean de onoare al orasului post mortem. Acest lucru se cuvine sa-l faci in timpul vietii omului, nu dupa moarte. Cel putin, asa consideram noi, acum", a declarat sambata viceprimarul Dan Diaconu.

Sergiu Nicolaescu s-a mutat de la Targu Jiu la Timisoara, impreuna cu familia, cand avea 5 ani si a locuit intr-un imobil ultracentral din oras in care acum se afla cateva sedii de firme. Strada Paris este situata in spatele Operei Nationale si foarte aproape de Catedrala Mitropolitana.

Citeste si Jurnalul!

Sotia lui Sergiu Nicolaescu a primit telefoane in care era amenintata cu moartea... Se fac pregatiri intense pentru Boboteaza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x