Antena Căutare

Amănunte cumplite despre studenta care a murit în timpul unui examen, la Constanța! Tânăra ar fi putut fi salvată?! Colegii acuză: ”Ambulanța n-avea medic!” 

O studentă a murit în Constanţa, după ce i s-a făcut rău în timpul unui examen. Nu se ştie dacă stresul sesiunii sau o problemă de sănătate nedescoperită la timp i-a adus sfârşitul la doar 24 de ani.


O studentă a murit în Constanţa, după ce i s-a făcut rău în timpul unui examen. Nu se ştie dacă stresul sesiunii sau o problemă de sănătate nedescoperită la timp i-a adus sfârşitul la doar 24 de ani. Colegii tinerei cred ar fi avut şanse mai mari să supravieţuiască dacă ambulanţa ar fi sosit mai repede. O jumătate de oră ar fi trecut de la apelul la 112 şi sosirea unui echipaj în care era doar o asistentă, nu şi un medic.

Andra Mădularu era studentă în anul trei la Facultatea de Drept a Universităţii Ovidius, din Constanţa. I s-a făcut rău în timpul unui examen şi a părăsit sala. Câteva minute mai târziu, colegii au găsit-o inconştientă în baie.

”Au spus la telefon că respiră greu şi este transpirată, în opt minute de la ora apelului s-a eliberat o ambulanţă în kilometrul 4-5 şi a plecat către acest caz.”, a declarat Claudia Tatarici, purtător de cuvând al SAJ Constanța.

La opt minute după apel, ambulanţa pleca spre Universitate. A fost un traseu de 15 kilometri. Potrivit martorilor, a trecut aproape o jumătate de oră de când Andra a fost găsită pe jos şi până când echipajul a sosit. Deja tânăra era în stop-cardiorespirator, primul ajutor a fost acordat de un asistent. Ambulanţa nu avea medic.

Deși părea că-și revine după resuscitare, la spital, însă, medicii au declarat decesul.

Îndureraţi de dispariţia fulgerătoare a tinerei de 24 de ani, colegii şi profesorii au aprins candele în holul Universităţii Ovidius, din Constanţa.

Cauza morţii ar putea fi un infarct. Rămâne de stabilit dacă Andra avea afecţiuni cardiace mai vechi sau a fost doborâtă de stresul sesiunii de examene.

11.000 de români, datori la stat. ANAF a publicat "lista neagră" cu cei care urmează să fie executați silit. ... Imagini tulburătoare! Bărbat, găsit spânzurat în cimitir, de crucea soției sale. Nu a suportat pierderea femeii iubite, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x