Antena Căutare

Momentul în care o tânără care se distra cu prietenii, în club, se prăbușește la pământ! Sora ei: ”I se învârteau ochii în cap!” Ce i s-a întâmplat

O adolescentă în vârstă de 18 ani a trecut prin momente cumplite după ce a ieșit în club pentru a-și celebra ziua de naștere. 

O adolescentă în vârstă de 18 ani a trecut prin momente cumplite după ce a ieșit în club pentru a-și celebra ziua de naștere.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânăra era cărată pe brațe semi-conștientă afară din club, după ce a susținut că cineva i-a injectat un drog în braț. Shyana Karniewicz își sărbătorea ziua de naștere într-un club din Northbridge, Perth, vineri seară. La un moment dat, însă, ea a simțit o înțepătură în braț, iar ulterior s-a prăbușit pe podeaua din baie paralizată, incapabilă să vprbească să se miște.

Tânăra a asusținut cu tărie că un străin i-a injectat un drog în mână, la scurt timp după ce a ajuns în club.

”Shayana a început să se clatine, iar apoi a început să-și rotească ochii haotic. Staff-ul clubului a intervenit imediat și a chemat o ambulanță. Am dus-o afară și am așteptat să vină medicii.”, a povestit sora acesteia.

”Sunt absolut terifiată. Nu pot să-mi imaginez cum s-a simțit Shayana, dar am făcut cât de multe glume am putut ca să o menținem trează, întrucât încerca să închidă ochii.”, a mai mărturisit adolescenta.

Tânăra în vârstă de 18 ani a petrecut opt ore la spitalul din Perth, timp în care medicii au încercat să afle ce i-a cauzat paralizia temporară.

Inițial, testele toxicologice au ieșit negative, nici măcar urme de alcool nu s-au găsit în corpul ei. De asemenea, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere nu se poate vedea dacă un atacator s-a apropiat de ea și i-a injectat drogul.

Cazul este, însă, în atenția autorităților, mai ales că în ultimele zile alte două persoane au ajuns la spital cu aceleași simptome.

Activitate suspendată pentru o firmă de catering din Timişoara, care a livrat mâncare unui spital de oncologie, unor gră... Noi detalii în cazul falsului medic Matteo Politi! Două persoane au fost arestate preventiv, alte două sunt plasate sub ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x