Dispariție învăluită în mister la Cluj. O tânără e de negăsit de 15 zile, iar sora ei imploră ajutor: ”A fost capturată de o sectă. Ajutați-ne să o găsim!”

Olivia, o tânără în vârstă de 34 de ani, a dispărut de acasă de aproape 15 zile, iar sora ei este disperată. Femeia a lansat un apel prin care solicită ajutor și, mai mult de atât, ea a afirmat că sora ei ar fi fost ”capturată de o sectă”. 

Dispariție învăluită în mister la Cluj. O tânără e de negăsit de 15 zile, iar sora ei imploră ajutor: ”A fost capturată de o sectă. Ajutați-ne să o găsim!”

Ladăr Olivia-Sorina, în vârstă de 34 de ani, a plecat din locuința ei din Cluj-Napoca în urmă cu aproape 15 zile, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Astăzi, polițiștii au cerut ajutor pentru găsirea ei.

”Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 15 iunie a.c., Lădar Olivia-Sorina, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu”, au transmis, astăzi, poliţiştii clujeni.

Botoşani: O femeie care fusese dată dispărută a fost găsit pe un câmp, cu mâinile legate la spate. Ce le-a povestit polițiștilor

”Semnalmentele persoanei: înălţime 1.68 metri, 66 kilograme, păr vopsit blond, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare. Nu se cunoaşe vestimentaţia pe care o purta la momentul plecării. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Sora fetei, acuzații dure: ”A fost capturată de o sectă!”

Andreea, sora tinerei dispărute, a cerut ajutor pe Facebook pentru găsirea fetei și a spus că a ”fost capturată de o sectă”.

Alertă! Poliția caută două surori dispărute miercuri noapte de acasă. Cum pot fi recunoscute fetele

”Fata asta este sora mea. Este dispărută. A fost capturată de o sectă. Te rog distribuie să află toată lumea Ultimele date pe care le avem e că a fost în Franța, dar credem că poate fi în orice țară europeană. Distribuie acum.”, a scris tânăra pe Facebook.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri