Antena Căutare

O tânără a fost răpită de patru bărbați, din casa ei, în Bistrița-Năsăud! Cum a reușit să scape

O tânără în vârstă de 29 de ani a fost răpită de patru bărbați din casa ei, din Sângeorz Băi, judeţul Bistriţa-Năsăud. Unul dintre suspecţi a avut în trecut o relaţie cu victima.

O tânără a fost răpită de patru bărbați, din casa ei, în Bistrița-Năsăud! Cum a reușit să scape
O tânără a fost răpită de patru bărbați, din casa ei, în Bistrița-Năsăud! Cum a reușit să scape

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Sângeorz Băi au intervenit azi, în jurul orelor 02.00, ca urmare a unui apel 112, în care era sesizat faptul că doi bărbaţi ar fi răpit o femeie dintr-o locuinţă după care ar fi urcat-o într-un autoturism deplasându-se înspre Năsăud.

La scurt timp, poliţiştii din cadrul Politiei Oraşului Năsăud au oprit în trafic un autoturism în care se afla o femeie în vârsta de 29 ani din Orăştie şi 4 bărbaţi în vârstă de 27 ani, 26 de ani, 24 ani şi respectiv 29 ani, toţi din Orăştie, care au fost conduşi la sediul Poliţiei”, a transmis, sâmbătă seară, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au întocmit, în cauză, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsirea de libertate în mod ilegal, lovirea sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

„În cursul zilei de azi, 27 iunie a.c, cei 4 suspecţi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunilor sesizate şi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a mai transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Surse judiciare au precizat că unul dintre suspecţi a avut în trecut o relaţie cu victima.

Sursa : news.ro

Cutremur, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a simțit... Una dintre cele mai populare aplicații își spionează utilizatorii! Ce date accesează fără permisiune!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x