Antena Căutare

O tânără a MURIT după ce fiul unor judecători a furat maşina tatălui şi a plecat cu prietenii într-o cursă nebună! Ce ALCOOLEMIE avea șoferul?

Teribilismul unui băiat de bani gata din Craiova, fiu de judecători, a luat viața unei tinere de 18 ani. Băut şi fără permis, la 16 ani, adolescentul a furat maşina tatălui şi şi-a invitat prietenii la o cursă noaptea prin oraş. A pierdut controlul volanului, iar tânăra de pe scaunul din dreapta a murit pe loc.

Teribilismul unui băiat de bani gata din Craiova, fiu de judecători, a luat viața unei tinere de 18 ani. Băut şi fără permis, la 16 ani, adolescentul a furat maşina tatălui şi şi-a invitat prietenii la o cursă noaptea prin oraş. A pierdut controlul volanului, iar tânăra de pe scaunul din dreapta a murit pe loc.

Era ora trei dimineaţa şi finalul unei nopţi de petrecere pentru patru adolescenţi. La volan, un licean de 16 ani. Pe Centura de Nord a oraşului Craiova, acesta a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat.

O tânără de 18 ani, care stătea pe locul din dreapta, şi-a pierdut viaţa. Apropiaţii spun că era iubita şoferului. Alţi doi adolescenţi, care stăteau în spate, au scăpat cu răni uşoare.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că tânărul ar fi luat autoturismul din posesia unuia dintre părinţii săi, fără ştiinţa acestora.

Nu doar că adolescentul a condus fără permis, dar a şi băut. Poliţiştii i-au găsit o alcoolemie de 0,49 la mie în aerul expirat. Vestea a venit ca un şoc pentru familie.

ASE Admitere 2018. Când începe facultatea la Academia de Studii Economice... Cele mai bune Programe de Master ale Universității Politehnica din București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x