Antena Căutare

Incident șocant într-un liceu! O tânără, bătută crunt de un adolescent, chiar pe terenul de sport! A fost transportată de urgență la spital! 

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost transportată de urgență la spital, după ce a fost bătută de un elev, chiar în cadrul unui liceu. 

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost transportată de urgență la spital, după ce a fost bătută de un elev, chiar în cadrul unui liceu.

Incidentul șocant a avut loc pe terenul de sport al Colegiului „Regina Maria" din Constanţa.

Tânăra, care era fostă elevă a colegiului, a intrat în curte şi a stat de vorbă cu un grup de elevi. La un moment dat, însă, totul a degenerat, iar tânăra a fost lovită de un băiat. Ea ajuns la spital cu mai multe lovituri la cap.

"Dialogul a degenerat în conflict şi unul dintre elevi a agresat-o fizic. Persoana a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost apelat serviciul de urgenţe. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor şi a transportat persoana la spital", se arată în comunicat.

Acum, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a fost sesizat în acest caz și urmează să se stabilească şi ce pedeapsă va primi elevul agresor.

Tânăra de 25 de ani a suferit un traumatism cranian, fiind dusă la spital pentru investigaţii medicale.


Când se va produce următorul cutremur în românia! Oamenii care au prezis seismul din 28 octombrie: ”Nu vrem să creăm pan... Lovitură cruntă pentru absolvenții de liceu! Motivul pentru care ar putea să rămână fără ajutorul de șomaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x