O tânără de 17 ani, mamă a doi copii, s-a aruncat în apele Oltului. Gestul neașteptat făcut de tânără atunci când a fost salvată de la moarte - VIDEO

Avea 17 ani, doi copii și se săturase de viață. O tânără de 17 ani a vru să-și ia viața, aruncându-se în Olt. În ultimul moment, echipele de salvare au reușit să o scoată din apă. Imaginile surprind momentul în care tânăra le mulțumește salvatorilor, printr-un gest emoționant.

tanara, olt

Avea 17 ani, doi copii și se săturase de viață. O tânără de 17 ani a vru să-și ia viața, aruncându-se în Olt. În ultimul moment, echipele de salvare au reușit să o scoată din apă. Imaginile surprind momentul în care tânăra le mulțumește salvatorilor, printr-un gest emoționant.

La doar 17 ani și cu doi copii acasă, a crezut că viața ei nu mai merita trăită. Tânăra s-a aruncat în apele râului Olt, de pe barajul Strejești. A fost văzută de angajații barajului, care i-au aruncat de îndată un colac de salvare.

Ajunși la fața locului, pompierii au intervenit cu o barcă pneumatică și au scos-o pe tânără din apele râului Olt.

Operațiunea de salvare a fost filmată. Imaginile surprind momentul în care tânăra este scoasă din râu și urcată în barca pneumatică. Simțind că este din nou în siguranță, se poate vedea cum tânăra își împreunează palmele ca la rugăciune și le mulțumește salvatorilor. Datorită lor, doi copii nu au rămas orfani de mamă.

Localnicii spun că tânăra este mamă a doi copii. Motivul pentru care ar fi încercat să se sinucidă ar fi fost o ceartă cu soțul, bărbatul amenințând că o va părăsi, scrie Olt Alert, citat de observator.tv.

„Minora, în vârstă de 17 ani, din localitatea Strejești, a fost găsită în zona ecluzelor, conștientă, ținută la suprafața apei de un colac de salvare aruncat de angajații Hidroelectrica”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Pacienta a fost preluată de echipajele medicale, conștientă, în șoc hipotermic și transportată la UPU Slatina.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri