Antena Căutare

O tânără de 26 de ani, bătută cu pumnii, de iubitul ei! Cum a fost pedepsit bărbatul

tanara batuta de iubit

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost bătută crunt de bărbatul alături de care trăia. Pentru că a considerat că pumnii nu sunt suficienți, acesta a pus mâna pe primul lucru care i-a ieșit în cale și a lovit-o fără regret.

Astfel, potrivit Opinia Timișoarei, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului cu pumnii, dar și cu un lighean de rufe.

Femeia a alertat Poliția, iar oamenii legii au emis pe numele bărbatului, care este domiciliat în Arad, un ordin de protecție provizoriu.

Conform procedurii, s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile pe numele bărbatului, care a fost evacuat din locuința comună. Totodată, acesta a primit interdicția de a se apropia la mai puțin de 50 de metri de victimă.

Pe numele agresorului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

''Litoralul pentru toţi'' 2019: 5 nopți de cazare în Eforie costă cât un baldachin în Mamaia... Românii pot pierde dreptul la pensie! Ce greșeală te poate costa extrem de scump...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x