Căutare Live

O tânără de 34 de ani a revenit la viață după ce inima i s-a oprit timp de șase ore: ”E un miracol!” Femeia a plecat acasă după șase zile

O tânără în vârstă de 34 de ani a primit o nouă șansă la viață după ce medicii au reușit să o salveze după ce timp de șase ore a fost în stop cardiac, în urma unei hipotermii severe. 

O tânără de 34 de ani a revenit la viață după ce inima i s-a oprit timp de șase ore: ”E un miracol!” Femeia a plecat acasă după șase zile

Tânăra în vârstă de 34 de ani, originară din Marea Britanie, a intrat în stop cardiac în urma unei hipotermii suferite în timpul unei excursii pe munte.

Medicii au reușit să o salveze de pe munte, iar tânăra recunoaște că totul ”a fost un miracol”.

“Este cel mai lung stop cardiac întrerupt de care avem cunoştinţă în Spania. Au mai fost cazuri similare în Alpi şi în Scandinavia”, a explicat pentru AFP doctorul Eduard Argudo, şeful secţiei de reanimare de la spitalul Vall d’Hebron din Barcelona.

Audrey Marsh trăiește în Barcelona, iar în ziua respectivă, în jurul orei 13:00, a fost surprinsă de o furtună de zăpadă, în timpul unei drumeții în Pirinei.

Echipa de salvare a ajuns la ora 15:35, iar Audrey Marsh nu mai prezenta niciun semn de activitate cardiacă, iar temperatura corpului său scăzuse la 18 grade Celsius. Tânăra a fost transferată la un spital, unde medicii au folosit un sistem inovator de reanimare denumit ECMO, adică oxigenare prin membrane extracorporale.

Șase ore mai târziu după ce a fost găsită pe munte și după ce corpul i-a fost reîncălzit, medicii au încercat să o resusciteze, iar decizia lor a fost încununată de succes.

“Am decis să-i aplicăm un electroşoc pentru a încerca să-i repornim inima şi acest lucru a funcţionat”, a explicat Dr. Argudo.

Acum, Audrey se simte bine și a reușit să-i surprindă pe medici cu recuperarea sa rapidă, întrucât după doar șase zile petrecute în spital, ea a plecat acasă.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri