Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Întâmplare tragică! O tânără din Capitală s-a aruncat de la etajul 10 de dorul tatălui

Caz dramatic în Capitală. De dorul tatălui, o tânără a decis să îşi pună capăt zilelor, la numai 29 de ani. S-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia, împreună cu mama sa. Chiar în acel moment, femeia a intrat în camera fiicei, dar a fost prea târziu.

O tânără din Capitală s-a aruncat de la etajul 10 de dorul tatălui

Fata se aruncase în gol. Medicii nu au mai putut face nimic ca să o salveze. Tragedia s-a petrecut în sectorul 2 al Capitalei, după lăsarea întunericului.

Tânăra era acasă, împreună cu mama sa. La un moment dat, femeia a mers să vadă ce face. A intrat în cameră exact în momentul în care fata se afla la fereastră. Era dezbrăcată. Câteva secunde au făcut diferenţa între viaţă şi moarte. Mama nu a putut să o împiedice să se arunce în gol.

Tânăra se afla în casă alături de mama ei, care a încercat să o oprească, însă nu a reuşit. S-a aruncat de la etajul 10 al blocului, iar impactul cu solul i-a fost fatal.

Echipele de intervenţie au fost chemate imediat, dar era prea târziu. În schimb, mama tinerei a făcut un şoc şi a avut nevoie de îngrijiri.

Apelul la 112 a venit în jurul orei 19 şi 30 de minute, iar imediat la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, dar şi o ambulanţă pentru a-i acorda primul ajutor mamei tinerei.

Tatăl fetei a murit în urmă cu un an, iar cunoscuţii spun că durerea a fost de nesuportat. De atunci, tânăra nu şi-a mai revenit.

Poliţia a deschis în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro