Antena Căutare

O tanara din Craiova a fost lovita in cap de catre un turtur

In cea mai mare parte a tarii temperaturile au fost astazi mult mai blande. Teoretic, un lucru bun. Practic, un pericol pentru pietoni, care acum nu se mai tem ca vor aluneca pe gheata, ci ca le va cadea gheata in cap. A patit-o deja o tanara din Craiova, care a ajuns la spital dupa ce un turtur s-a desprins de pe cladirea unei banci si a lovit-o la cap

Femeia este hotarata acum sa depuna plangere. Mai ales ca medicii spun ca a scapat usor si ca a avut mare noroc. Daca inaltimea cladirii era mai mare, iar turturul mai greu, tanara ar fi putut chiar sa moara.

Abia cand au vazut ce a patit tanara, angajatii bancii s-au apucat sa curete gheata si zapada. Se tem probabil de o amenda usturatoare.

In schimb, pentru angajatii primariei lucrurile sunt clare. Cine nu curata zapada, plateste, in acest caz 2.500 de lei. Si la fel vor pati toti cei care omit sa respecte regulile. Intre timp insa, vietile trecatorilor sunt in continuare in pericol.

Tanara lovita de gheata este acum in afara oricarui pericol, dar va mai fi tinuta in spital cateva ore, pentru a evita orice complicatie.

UPDATE! Operatiunile de salvare din nameti sunt adevarate aventuri in nordul Moldovei!... Un tanar din Arad a fost retinut pentru comercializare de parfumuri contrafacute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x