Antena Căutare

I s-a făcut rău, cu doar câteva zile înainte de a naște! Neglijența viitoarei mame a luat două vieți: „A fost resuscitată, însă fără succes”

Dubșă tragedie la Buzău. O tănără însărcinată în nouă luni a ajuns la spitalul din Buzău în stop cardio-respirator. În ciuda tuturor eforturilor medicilor, mama și bebelușul ei nenăscut nu au putut fi salvați.

I s-a făcut rău, cu doar câteva zile înainte de a naște! Neglijența viitoarei mame a luat două vieți: „A fost resuscitată, însă fără succes”
O femeie însărcinată în nouă luni a murit la Spitalul Județean Buzău

Miercuri dimineața, o femeie disperată a cerut ajutor. Echipajul medical a ajuns de urgență la casa unei femei în vârstă de 34 de ani din Buzău. Însărcinată în nouă luni, femeia a început să să simtă din ce în ce mai rău. A apucat să spună că are o stare de leșin și a căzut secerată.

Ambulanța a transportat-o la Spitalul Județean Buzău, unde a fost preluată în stop cardio-respirator.

Medicii s-au luptat zeci de minute pentru a o readuce la viață, fără succes. Din nefericire, viitoarea mamă și bebelușul din pântecul ei nu au putut fi salvați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din evidenţele Spitalului Judeţean, se pare că tânăra din luna ianuarie 2009 nu a mai efectuat niciun consult la Maternitatea Buzău, potrivit Adevărul.

Poliţia va demara o ancheta pentru a stabili împrejurările care au condus la moartea gravidei.

Patru persoane care făceau parte dintr-o reţea internaţională de trafic de migranţi au fost reţinute pentru 24 de ore/ g... Bistriţa-Năsăud: Două femei au fost reţinute după ce au recrutat mai multe tinere şi le-au obligat să se prostitueze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x