Antena Căutare

N-a apucat să-și audă bebelușul plângând! O tânără însărcinată în nouă luni a fost lovită de o mașină, la Constanța. Fătul nu a supraviețuit

O tânără însărcinată în nouă luni a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada prin loc nepermis, la Istria, în judeţul Constanţa. Victima a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au descoperit că, din nefericire, bebelușul nu a supraviețuit accidentului.

O tânără însărcinată în nouă luni a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada prin loc nepermis, la Istria, în judeţul Constanţa. Victima a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au descoperit că, din nefericire, bebelușul nu a supraviețuit accidentului.

Accident cumplit în localitatea Istria, din județul Constanța. O tânără în vârstă de 37 de ani, însărcinată în nouă luni, a fost spulberată de o maşină. Femeia traversa șoseaua printr-un loc nepermis.

„A fost preluată o pacientă gravidă la termen, cu traumatism de bazin. S-au demarat imediat investigaţii privind starea bebelușului, însă din păcate s-a constatat decesul fătului. Pacienta este în stare stabilă”, informează surse medicale.

La volanul mașinii ce a spulberat-o pe tânăra însărcinată se afla un bărbat în vârstă de 20 de ani. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultatul arătând că nu consumase băuturi alcoolice.

La accident s-a trimis, de prim răspuns, o autospecială de stingere cu modul de prim ajutor din punctul temporar Cogealac și elicopterul SMURD.

Rezultate Finale Evaluare Națională 2019 s-au afișat pe Edu.ro! Vezi notele!... 11 elevi au ajuns la spital, după ce au mâncat la o pensiune de pe Transfăgărășan. În ce stare se află acum copiii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x