Antena Căutare

O tânără şi-a pierdut un picior pe loc, într-un accident cumplit din nordul Capitalei. Atenție, imagini ȘOCANTE!

O tânără de 24 de ani a fost mutilată şi se zbate acum între viaţă şi moarte, după un accident cumplit care a avut loc în nordul Capitalei. Aştepta autobuzul când o maşină lovită de un tir a ricoşat şi i-a retezat piciorul, chiar pe trotuar.

Medicii au găsit-o în comă şi au băgat-o direct în sala de operaţii. Şi femeia de la volan a fost rănită şi e internată în spital. Bilanţul ar fi putut fi şi mai mare. O ţeavă de gaze s-a fisurat în urma impactului.

Primul apel la 112 s-a înregistrat cu zece minute înainte de 8 dimineaţa. O oră de vârf, când pe şoseaua Pipera-Tunari se circulă bară la bară. Şoferul unui tir nu s-ar fi asigurat când a schimbat banda şi a acroşat o maşină care era în depăşire. Şoferiţa s-a speriat şi a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a fost aruncat pe trotuar. Tânăra de 24 de ani care era acolo ar fi încercat să se ferească, dar nu a mai avut timp.

TRAGEDIA s-a întâmplat pe litoral! Turiștii au ignorat pericolul și inevitabilul s-a produs!... Schimbare MAJORĂ! Apar reguli noi pentru PENSIILE românilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x