Antena Căutare

O tânără va primi pensie pe viaţă de la fostul soţ care a bătut-o până la leşin! „M-a bătut în ultimul hal și m-a pus în căruț să fac mâncare”

O tânără va primi pensie pe viaţă de la fostul soţ care a bătut-o până la leşin. Femeia susţine că a rămas imoblizată în scaunul cu rotile din cauza loviturilor primite.

O tânără va primi pensie pe viaţă de la fostul soţ care a bătut-o până la leşin. Femeia susţine că a rămas imoblizată în scaunul cu rotile din cauza loviturilor primite.

Această decizie a instanţei poate schimba soarta a mii de femei care au îndurat umilinţe şi abuzuri din partea foştilor parteneri de viaţă.

„M-a bătut în ultimul hal. Abia când m-a văzut că am leşinat şi m-a făcut de mi-am revenit, abia atunci mi-a dat drumul să plec”, a povestit tânăra care va primi pensie pe viață de la fostul soț care a bătut-o până la leșin.

La doar 32 de ani, această tânără, Gabriela Constantin, a ajuns dependentă de mama ei. Povesteşte cu lacrimi în ochi cum fostul ei soț s-a transformat în torţionarul ei.

„Îmi făcea la început cadouri, se purta frumos. Îmi spunea că vrea să ne mutăm împreună și că vrea să ne facem o familie”, a povestit tânăra care va lua pensie pe viață de la fostul soț violent.

Gabriela Constantin a primit prima palmă înainte de căsătorie, dar în loc să se sperie, femeia a decis să-şi ierte partenerul.

„După ce ne-am căsătorit în 2012, atunci a început calvarul. Prima oară m-a bătut înainte de cununie”, a povestit ea.

Bătăile au devenit apoi o rutină. Tânăra spune că din cauza loviturilor a ajuns să aibă probleme grave de sănătate. Acum este imbobilizată în scaunul cu rotile.

„M-a bătut în ultimul hal. Mă punea şi în căruţ să fac mâncare. Mă lua în braţe, mă punea în căruţ şi mă băga la bucătărie să fac mâncare”, a mai povestit tânăra care va primi pensie pe viață de la fostul soț.

Într-un final, femeia şi-a luat inima-n dinţi şi a fugit la mama ei. Şi-a dat soţul în judecată, iar verdictul judecătorilor a fost unul rar.

„Va primi pensia de întreţinere în cuantum de 1/4 din veniturile soţului, pe toată durata vieţii. Soluţia a intervenit pentru că soţul a fost pe de o parte violent, pe de altă parte a supus-o unor chinuri de natură psihologică destul de dure​”, a spus Adrian Cuculis, avocatul femeii.

Însă, fostul soţ spune că va contesta decizia, în timp ce femeia vrea să ceară şi despăgubiri morale în valoare de 50 de mii de euro.

„A constatat instanţa că mi-am bătut soţia eu? Că d-asta ar fi dat pensia respectivă. Nu”, s-a apărat fostul soț al tinerei.

În România, o femeie este agresată la fiecare 30 de secunde de partener. Oficialii români promit implementarea unui sistem cu brăţări electonice atât pentru agresori, cât şi pentru victime. Dispozitivele vor fi conectate la sistemul 112, astfel încât alarma să se dea imediat în caz de pericol. Proiectul va intra în cel mult două săptămâni în dezbatere publică.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din Observator.

Carburanţii scumpesc vacanţa de Paşte şi de 1 mai pentru români! La ce prețuri s-a ajuns... Antonia, o fetiță de doi ani, a dispărut de acasă! Familia și zeci de polițiști și pompieri o caută cu disperare  ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x