Antena Căutare

O tornada a facut ravagii in Caras-Severin

In Caras Severin, un vartej extrem de puternic, asemanator cu o tornada, a zburat tiglele de pe case si a luat pe sus tot ce i-a iesit in cale. Localnicii si-au facut cruce cand au vazut ce a lasat in urma.

Tornada este cea mai posibila explicatie avand in vedere ca ca vijelia a afectat doar o parte a orasului. Mai exact doua strazi. Vartejul a fost atat de puternic incat peisajul lasat in urma seamana cu o zona calamitata. Copacii au fost rupti si pusi la pamant, acoperisurile au ramas fara tigle, iar strazile erau pline de cioburi. A fost o furtuna care a dezvoltat intr-adevar o forta centrifuga mare si care nu s-a comportat deloc ca una obisnuita.

Tornada a facut ravagii in satul Varciorova din Caras-Severin. Doua biserici, caminul cultural, biblioteca si peste 60 de case au ramas fara acoperis, iar sute de copaci au fost smulsi din radacina.

Culmea este ca fenomenul s-a simtit doar pe partea vestica a satului, distrugand doua strazi. Localnicii spun ca nu au mai vazut asa ceva niciodata. Tornada a luat pe sus tot ce i-a iesit in cale: copaci, capite de fan si chiar animale.

Aceasta a fost inlocuita temporar cu folii de plastic pana cand oamenii vor avea bani sa isi repare acoperisurile.


Peste 500 de angajati ai CNADNR vor fi dati afara... Elevii vor face din nou practica agricola, ca-nainte de '89...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x