Live acum
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Nimic nu ne stă în calea banilor! O troiță din Slobozia a fost scoasă la licitație, după o „vizită” de la mascați

Când vine vorba de recuperarea prejudiciului, autorităţile nu iartă nimic! Aşa s-a întâmplat şi în comuna argeşeană Slobozia, unde o troită a fost scoasă la licitaţie, după ce familia care a construit-o a fost vizitată de mascaţi.

Când vine vorba de recuperarea prejudiciului, autorităţile nu iartă nimic! Aşa s-a întâmplat şi în comuna argeşeană Slobozia, unde o troită a fost scoasă la licitaţie, după ce familia care a construit-o a fost vizitată de mascaţi. Pentru localnici, vânzarea unui loc de rugăciune pare o glumă, dar pentru autorităţi e doar o modalitate de a recupera paguba.

Zilnic, localnicii din Slobozia trec pe lângă troiţă, se roagă pentru sănătate şi bunăstare.

De curând, troiţa a fost scoasă la licitaţie. Iar posibilitatea de a vinde un astfel de monument i-a luat prin surprindere pe localnici. Credincioşi şi cu frica lui Dumnezeu, sătenii cred că este o glumă, atunci când cineva le spune că ar putea cumpăra troiţa.

Troiţa Maicii Domnului şi a Sfintei Monica a fost construită în 2007 în faţa unui complex de clădiri. De curând mascaţii au descins în curtea „patronilor” troiţei. Erau vizaţi într-un dosar penal, iar pentru a recupera prejudiciul cauzat autorităţile au scos la licitaţie clădirile şi lăcaşul de rugăciune.

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului spune că troița era un bun privat așa că biserica nu se poate implica.