Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

O ultimă dorință, îndeplinită pe ascuns într-un spital! Ce și-a dorit un bunic, înainte de a muri, este de necrezut! Video

O ultimă dorință a fost îndeplinită pe ascuns într-un spital din Australia, pentru un bunic aflat pe moarte. Familia lui nici nu a conceput să nu îi facă o ultimă bucurie.

O ultimă dorință, îndeplinită pe ascuns într-un spital! Ce și-a dorit un bunic, înainte de a muri, este de necrezut!

Capturi video

Bunicul, Paul Lewis, a fost internat în spital vineri, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Bătrânul a fost diagnosticat cu cancer intestinal și de rinichi, iar medicii i-au spus că nu mai are multe zile de trăit.

Însă, familia lui a refuzat să îl lase să moară fără ca bunicul să își ia rămas bun de la unul dintre cei mai buni prieteni ai săi – Coco, pisica lui, în vârstă de 19 ani. Momentul surprizei emoționante a fost filmat.

Câțiva membri de familie au ascuns pisica într-o geantă și i-au dus-o bătrânuli la pat, într-un spital din New South Wales, Australia.

„Când am dus pisica la patul lui, a început să plângă, ceea ce ne-a emoționat pe toți. Cred că asistenta a observat ceva, dar, din cauza circumstanțelor, nu a spus nimic – ceea ce a fost minunat”, a spus o nepoată a bunicului.

Bunicul a murit la scurt timp după ce a fost filmat acest moment, răpus de cancer.

Recomandari