Antena Căutare

Urmărire ca în filme în București, în miezul zilei! Un recidivist a zdrobit cinci mașini

O urmărire ca în filme a avut loc, vineri, în miezul zilei, în București, generând un accident cu șase mașini. Cu poliţiştii pe urme, un recidivist a pierdut controlul volanului şi a zdrobit alte cinci autoturisme. Doi oameni au fost răniţi.

O urmărire ca în filme a avut loc, vineri, în miezul zilei, în București, generând un accident cu șase mașini. Cu poliţiştii pe urme, un recidivist a pierdut controlul volanului şi a zdrobit alte cinci autoturisme. Doi oameni au fost răniţi.

Bărbatul aflat la volan a mai fost condamnat pentru tâlhărie, iar pasagerul lui fusese eliberat condiţionat în urmă cu două luni.

Era ora 11.45 când o maşină a staționat suspect, pe o străduţă din Capitală. Doi oameni erau lângă ea, iar un echipaj de poliție i-a somat. Cei doi s-au urcat în maşină şi au fugit, iar poliţiştii au cerut întâriri.

La mai puţin de 2 kilometri, şoferul a pierdut controlul volanului pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Capitală.

În momentul în care a ajuns în această intersecţie aglomerată, şoferul spera că va scăpa de poliţişti. A accelerat. Avea 150 de kilometri, potrivit martorilor oculari, şi spera să facă slalom printre maşinile aflate la semafor.

Urmăriții au lovit cinci mașini. Doi oameni au ajuns la spital, dintre care unul se află în stare gravă. A fost scos din maşină de pompierii de la descarcerare.

„Şoferul, pentru depistarea acestuia se fac verificări, suntem în plină activitate de desfăşurare a cercetărilor pentru identificarea şi depistarea lui”, a spus Mirela Drugă, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Amândoi au antecedente penale. Fugarul a fost condamnat pentru tâlhărie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar prietenul lui a fost eliberat condiţionat acum două luni.

Trei dintre maşinile lovite au daune totale, iar pentru despăgubiri, proprietarii vor trebui să se judece chiar cu şoferul fugar.

AVARIE RADET. Jumătate din locuitorii Capitalei nu au apă caldă. Află dacă ești în zonele cu probleme... CRUZIME fără margini! Un bătrân a fost înjunghiat în stradă și lăsat într-o baltă de sânge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x