Antena Căutare

Oamenii cu zboruri spre Italia au mers astăzi în Aeroportul Otopeni, deși știau că au fost suspendate: "Dar eu trebuie să ajung la Pisa!"

România taie orice legătură aeriană cu Italia pentru următoarele două săptămâni. Toate zborurile au fost suspendate după ce virusul a fost adus în ţară din peninsulă. Mii de oameni care aveau programate curse spre şi dinspre Italia asteapta acum raspunsuri de la companiile aeriene în privinţa recuperării banilor pentru bilete.

Mai mult, cei care vin din China, Iran, Coreea de Sud şi Italia pe alte rute aeriene sau intră în ţară cu maşina vor fi obligaţi să stea în carantină sau izolare la domiciliu.

Aeroportul Otopeni a fost plin astăzi, deși oamenii știau că autoritățile din România au luat măsura anulării tuturor zborurilor care pleacă sau vin din Italia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Coronavirus în România - LIVE TEXT. Măsuri de urgență luate de autorități. Vor închide școlile

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat luni că îşi suspendă cursele pe toate rutele dintre România şi Italia ca urmare a deciziei autorităţilor române de a interzice zborurile dintre cele două ţări între 9 şi 23 martie 2020 inclusiv, conform unui comunicat remis Agerpres.

Niciun zbor spre sau dinspre Italia, indiferent de zonă

Anunţul vine după informarea de duminică, referitoare la suspendarea zborurilor din România către Milano Bergamo şi Veneţia Treviso până pe 3 aprilie.

Potrivit reprezentanţilor companiei, pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informaţi şi vor fi reprogramaţi automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil.

Aglomerația de la metrou, problema pentru care autoritățile caută soluții pentru prevenirea răspândiri noului coronaviru... Universitatea din București nu-și închide porțile de teama răspândirii infecției cu noul tip de coronavirus: ”Nu trebuie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x