Antena Căutare

Oamenii strazii, in lupta cu gerul! Ei au fost dusi in adaposturile de noapte

La minus 20 de grade lupta se da pentru supravietuire. Cei care stau pe strazi dau iarna testul de rezistenta. Se refugiaza prin gari, in trenuri, in salile de asteptare din autogari sau oriunde pot gasi un dram de caldura. Sunt situatii in care intalnirea cu politistii locali care-i strang si ii duc in adaposturi, le poate salva viata.

Toata noaptea, Politia Locala a strans oamenii fara adapost de pe strazile Capitalei. Pentru cei care stau sub cerul liber, gerul e cel mai mare dusman. Unii nici nu mai pot sa mearga de frig.

Cei norocosi ajung in adaposturile de noapte. Aici primesc un pat si o masa calda.

Tanti Ecaterina spune ca locuieste temporar in centrul de urgenta, pana cand va gasi un azil de batrani care s-o primeasca. Pana atunci da banii din pensie pe carti. A reusit sa se adapteze in lumea pestrita care se perinda printr-un astfel de adapost - batrani, femei insarcinate si oameni carora viata pe strada le-a lasat riduri adanci pe chip.

La noapte, in Capitala temperaturile vor ajunge pana la minus 20 de grade.

Spagi la Casele de Sanatate! Adeverintele se obtin doar daca platesti... Vine gerul Siberian! In aceasta noapte temperaturile vor ajunge la minus 26 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x