Căutare Live

Oamenii de știință, avertisment dur: ”Jumătate de milion de copii vor fi obezi în mai puțin de zece ani!”

Obezitatea ar putea să devină un fenomen obișnuit în România, în următorii zece ani, potrivit unui avertisment lansat de specialiști. Aceștia susțin că peste o jumătate de milion de copii ar putea să se devină obezi, din cauza dietei haotice și nesănătoase, dar și activității fizice reduce.

Conform Antena 3, în cazul în care autoritățile nu vor lua măsuri, aproximativ 500.000 de copii din România vor suferi de obezitate, până în 2030.

Dacă în alte țări, obezitatea a devenit o prioritate în programele medicale și sociale, în România, nu se întâmplă acest lucru. Iar statisticile oamenilor de știință sunt îngrijorătoare, întrucât un studiu arată că 500.000 de copii din România vor suferi de obezitate, până în 2030.

În România, datele prezentate de Federaţia Mondială a Obezităţii arată că aproape jumătate de milion de copii cu vârste între 5 şi 19 ani vor suferi de obezitate, cei mai mulţi fiind în grupa de vârstă 10-19 ani - peste 300.000.

Acest lucru se va întâmpla din cauza dietei nesănătoase, cu un conţinut ridicat de sare, zahăr şi grăsimi, şi activitatea fizică redusă.

Copiii şi adolescenţii obezi prezintă riscuri crescute de a dezvolta boli grave la nivelul întregului organism: boli cardiovasculare, neurologice, pulmonare şi chiar limitări funcţionale.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Aplicaţie care permite transmiterea de imagini live de la locul intervenţiei către dispecerat, instalată de STS pe table...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri