Antena Căutare

Observator special: Marirea si decaderea tiganilor cu bani

Si-au afisat limuzinele, au impresionat cu bijuteriile masive de aur, au blocat strazile cu alaiurile de limuzine, au stricat linistea cu nuntile dintre blocuri! Doar ca asta se intampla pana sa ii loveasca din plin criza financiara. Acum tiganii nu mai au banii de-altadata. S-a terminat cu luxul, iar in palatele cu turnulete intra mai des mascatii decat musafirii. Exista, insa, si o parte a comunitatii care nu intra in astfel de conflicte cu legea.

Comuna Grajduri. I se mai spune "Fabrica de facturi", din cauza unei retele de evazionisti bine pusa la punct. De aici vin si descinderile saptamanale. Mascatii rascolesc prin palatele cu turnulete in urletele pirandelor, in cautare de documente false.

Nici in cartierul Meteor nu e mai multa liniste. Acolo, insa, nu sunt descinderi cu arma in mana, ci cu dosarul. Dosarul inspectorilor de la Fisc. Tiganii nu au platit in viata lor taxe sau impozite, iar palatele lor au fost puse sub sechestru.

Exista, insa, membri ai comunitatii carora nu le-a fost bine nici pe vremea cand nu era criza. Pe acestia, insa, nu-i vede nimeni, nu-i ajuta nimeni.

Marirea si decaderea tiganilor cu bani, viata trista a celor care traiesc din fabricarea ceaunelor sau din culesul ciupercilor, marti, in Observatorul Special, de la ora 20.00.

Parintii ii critica pe profesori pentru rezultatele slabe obtinute de elevi ... Nereguli la CNAS: Corpul de Control al premierului Victor Ponta sesizeaza DNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x