Căutare Live

Observator Update, 18 martie, ora 15:00: Un suspect de coronavirus a fugit din spital. Polițiștii îl caută

Polițiștii caută un suspect de coronavirus, după ce personalul medical a alertat autoritățile cu privire la faptul că un bărbat internat pentru a fi testat a fugit din spital.

#ObservatorUpdate, 18 martie, ora 15:00, despre coronavirus în România și în lume, transmise de Mădălina Iacob.

Un pilot al companiei Tarom a fost infectat cu coronavirus, după ce a fost în vacanță la schi în Austria. Este primul angajat al companiei naționale de transport aerian, care s-a îmbolnăvit cu noul tip de coronavirus. Alte 22 de persoane, dar și familia acestuia au intrta în contact cu bărbatul.

Alertă în București. Polițiștii caută un suspect de coronavirus, după ce personalul medical a alertat autoritățile cu privire la faptul că un bărbat internat pentru a fi testat a fugit din spital. De precizat faptul că bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu coronavirus, ci doar suspect.

Un număr de 120 de persoane care nu au respectat autoizolarea, amendate cu suma totală de 1,8 milioane de lei / Cele mai multe amenzi, în judeţele Neamţ şi Hunedoara

Maternitatea Bucur se ocupă exclusiv de gravidele infecate cu Covid-19. Deja sunt pregătite 100 de paturi, iar în acest moment există deja o pacientă infectată cu coronavirus. Celelalte femei au fost redistribuite celorlate maternități.

La Suceava un pacient internat la Spitalul de Pneumofiziologie a fost diagnosticat cu coronavirus. Bărbatul ar fi intrta în contact cu 10 medici și 10 pacienți, care sunt testați acum.

Constructorii de automobile Dacia și Ford, anunță că opresc producția și trimit oamenii în șomaj tehnic. Începând de mâine și până pe daa de 5 aprilie, uzina își încetează activitatea, ca măsură de prevenție. Angajații vor primi 85% din salariu, dar și bonuri de masă.

Statul alocă 2% din PIB, pentru a diminua efectul economic.

România se află în cele 14 țări cu peste 100 cazuri raportate și fără niciu deces.

China a anunțat astăzi un singur nou caz de infectare cu coronavirus.

Un număr de 120 de persoane care nu au respectat autoizolarea, amendate cu suma totală de 1,8 milioane de lei / Cele mai... Buzău: Femeie transportată la Spitalul Judeţean cu probleme de respiraţie şi testată pentru coronavirus / Ea era în auto...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri