Antena Căutare

Observator Update, 21 aprilie, ora 10:00: Cursurile ar putea fi reluate, magazinele s-ar putea deschise, la fel și parcurile

#ObservatorUpdate: Informațiile orei 10:00 despre coronavirus în România și în lume, transmise de Mădălina Iacob.

Iată cele mai importante știri ale momentului:

La ora 12:30 președintele Kalus Iohannis a convocat o ședință de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de coronavirus în România. Vor participa Ludovic Orban, Marcel Vela, dar și ceilalți miniștri din cabinet, împreună cu Raed Arafat.

La finalul ședinței Kalus Iohannis va susține o declarație de presă.

Stau cu mortul de COVID în casă pentru că testul ”încă nu este gata”. Situația din România care dă fiori reci: "din păcate trebuie respectate procedurilei"

"Nu e cazul să ne gândim la măsuri mai relaxate", o spune ministrul Sănătății Neul Tătaru. este cert că vom fi ocbligași să purtăm măști și mănuși de protecție chiar dacă starea de urgență va fi ridicată în România.

Dezvăluiri din spitalul de la Suceava: "Pacienții simt cioburi de striclă în plămâni. Te taie în interiorul pieptului şi este foarte dureros să respiri"

Un scenariu cu semnătura conducerii celor de la Matei Balș arată că persoanele cu vârsta de peste 65 de ani ar putea fi izolate de familie. Neul Tătaru spune că nu este de acord în niciun caz cu această propunere.

Ultimă oră! Încă patru persoane au murit din cauza coronavirusului, în România! Bilanțul deceselor a crescut la 482!

Cursurile ar putea fi reluate, magazinele deschise, la fel și parcurile doar dacă trecem de vârful pandemiei până pe 15 mai. Momentan ne aflăm într-o curbă ascendentă.

Aproape 9000 de români din toată țara au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, între timp s-au înregistrat 482 de decese.

Avem și vești bune! Peste 2000 de români s-au vindecat de coronavirus.

Degeaba și-a cerut iertare! Ce a pățit „Spartacus Idolu Fetelor”, imediat după ce le-a spus polițiștilor că „Ami pare ră... Un medic infectat cu noul coronavirus a băut o substanță ce l-ar fi putut omorî. Greșeala uriașă a fost făcută chiar de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x