Antena Căutare

ȘOCANT! O noapte de club s-a sfârșit tragic pentru o tânără din Capitală! ''I-au pus în băutură DROGUL VIOLULUI''

Noi detalii halucinante ies la iveală în cazul tinerei care a murit după ce ar fi consumat un cocktail fatal într-un local din Centrul Vechi al Bucureştiului. Declaraţiile martorilor se bat cap în cap, iar semnele de întrebare cu privire la cauza tragediei se înmulţesc.

Noi detalii halucinante ies la iveală în cazul tinerei care a murit după ce ar fi consumat un cocktail fatal într-un local din Centrul Vechi al Bucureştiului. Declaraţiile martorilor se bat cap în cap, iar semnele de întrebare cu privire la cauza tragediei se înmulţesc.

Georgiana avea doar 24 de ani. Lucra ca ospătar într-un local din centrul vechi al capitalei. Acolo unde fata şi-a şi dat ultima suflare. Din primele informaţii, se pare că un cocktail ucigaş a spulberat totul într-o secundă.

Acesta este localul în care Georgiana lucra ca şi ospătăriţă. În noaptea de duminică spre luni se afla la serviciu. A băut un pahar cu băuturi alcoolice şi imediat a picat din picioare. Cei din local au chemat salvarea. Din păcate, la spital, Georgiana a pierdut lupta cu viaţa. Prietenii fetei spun că cineva le-ar fi pus un drog în băutură. Dacă este adevărat sau nu, acest lucru îl vom afla peste o lună de zile, atunci când vor veni rezultatele de la analizele toxicologice


De altfel, se pare că Georgiana s-ar fi certat cu iubitul ei în urmă cu două săptămâni. De atunci, fata a refuzat să mai vorbească ori să mai mănânce, iar în noaptea tragediei ar fi băut ca să îşi înece amarul. O combinaţie foarte periculoasă i-ar fi adus, însă, sfârşitul. Un martor din seara tragediei neagă însă cu vehemenţă varianta sinuciderii.


Surse din anturajul tinerei au povestit că Georgiana ar fi fost ucisă de o substanţă cunoscută sub numele "drogul violului", care i-ar fi fost strecurată în băutură.

"Georgiana era o fată extrem de bună. Ceva s-a întâmplat. Cineva i-a făcut cinste cu un cocktail şi de atunci au început stările de rău. Se plângea că totul se mişcă în reluare, avea spasme, era foarte grav. Colegii eu au chemat ambulanţa şi când toţi am crezut că îşi revine.A murit!"

Cutremurător este şi faptul că Georgiana parcă şi-ar fi prevestit sfârşitul. Tânăra a postat pe Facebook o piesă ritmată, dar tristă şi un mesaj cutremurător, chiar cu câteva ore înainte să moară: "'Ţi-a expirat timpul!"


În urma Georgianei a rămas o mamă cu sufeltul făcut bucăţi şi sora ei geamănă, Florina, care a fost extrem de agitată înainte să se petreacă tragedia. A simţit că o jumătate din ea se stinge uşor, uşor. Zdrobit de durere, Florin, iubitul fetei, a postat şi el o fotografie extrem de emoţionantă.

Vremea cu Flavia Mihăşan: ”Avem parte de precipitații”... Nu ai luat Bacalaureatul? Înscrie-te ACUM la Universitatea FĂRĂ DIPLOMĂ de BAC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x