Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Ororile continuă să iasă la iveală Bogdan Draghici le cumpăra lenjerie intimă fiicelor și le obliga să le probeze de față cu el

Ororile comise de președintele Asociației T.A.T.A. au ieșit la iveală după ce fetița abuzată ani la rând a decis să-i spună mamei prin ce trece. În aprilie anul acesta, la sugestia unui poliţist, mama, cu ajutorul unor psihologi, şi-a rugat fiica să vadă documentarul "Living Neverland", în care personaj principal este Michael Jackson. Atunci copila ar fi izbucnit în plâns şi a spus totul. Femeia a cerut consiliere la o asociaţie de profil.

Ororile comise de președintele Asociației T.A.T.A. au ieșit la iveală după ce fetița abuzată ani la rând a decis să-i spună mamei prin ce trece. Fata a văzut documentarul "Living Neverland", în care personaj principal este Michael Jackson. Atunci copila ar fi izbucnit în plâns şi a spus totul. Mai mult, Bogdan Drăghici le cumpăra fetelor lenjerie intimă și le obliga să o probeze.

Surse apropiate anchetei au relatat pentru News.ro că Helen Drăghici ar fi declarat că în aprilie anul acesta a fost contactată de poliţişti, care i-au cerut detalii în legătură cu poze făcute de Bogdan Drăghici copiilor şi cu activitatea lui pe internet, context în care poliţistul a sfătuit-o să se uite la filmul „Leaving Neverland” - referitor la acuzaţiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson - şi să discute cu fiicele sale. Astfel fiica sa i-a relatat abuzurile la care a fost supusă.

Draghici cumpăra lenjerie intimă fiicelor mai mari și le obliga să le probeze

Sursele citate au afirmat că Drăghici obişnuia să le cumpere lenjerie intimă şi costume de baie fiicelor mai mari, obligându-le să le probeze, timp în care, în pofida protestelor fetelor, privea şi el în cabina de probă. Acasă le punea din nou să probeze obiectele cumpărate şi le fotografia.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că încă două fete apropiate familiei au declarat că în jurul vârstei de 12 ani au fost agresate de către Bogdan Drăghici.