Căutare Live

Olt: Frate şi soră, arestaţi preventiv pentru ultraj. Bărbatul, care era agresiv, i-a ameninţat pe poliţişti cu moartea, iar femeia i-a rupt uniforma unui poliţist

Un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 45 de ani, frate şi soră, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj. Bărbatul, care se manifesta agresiv, i-a ameninţat cu moartea pe poliţiştii veniţi să îl calmeze, iar femeia i-a rupt uniforma unui poliţist.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, în 1 martie, poliţiştii de la Secţia nr.10 Poliţie Rurală Vişina au observat, în comunei Studina, un bărbat de 35 de ani, din localitate, care, folosindu-se de o coasă, se manifesta agresiv. "La vederea organelor de poliţie, acesta ar fi ameninţat poliţiştii cu moartea, fiind necesară imobilizarea şi încătuşarea sa. În sprijinul bărbatului a venit şi sora sa în vârstă de 45 de ani, rupând elementele de uniformă ale unui poliţist”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt. Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru ultraj, iar luni instanţa de judecată a dispus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cei doi fraţi au fost duşi in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Răsturnare de situație în cazul tânărului din Gorj infectat cu noul tip de coronavirus. Motivul pentru care rămâne în sp...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri