Antena Căutare

Olt: Poliţistul care s-a împuşcat se află în comă de gradul III, la un spital din Craiova

Poliţistul care s-a împuşcat, duminică, cu arma din dotare în apartamentul din Caracal unde locuieşte se află în stare gravă, fiind internat la Spitalului Clinic numărul 1 din Craiova, în comă de gradul III.

Poliţistul care s-a împuşcat, duminică, cu arma din dotare în apartamentul din Caracal unde locuieşte se află în stare gravă, fiind internat la Spitalului Clinic numărul 1 din Craiova, în comă de gradul III.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, starea de sănătate a poliţistului de 31 de ani, care duminică seară s-a împuşcat cu arma din dotare, este gravă, el fiind în comă de gradul III şi aflându-se internat la Spitalul Clinic numărul 1 din Craiova.

Fapta a avut loc în apartamentul din Caracal în care bărbatul locuieşte. El s-a împuşcat în zona capului, iar în momentul când a recurs la acest gest, în locuinţa s-ar mai fi aflat soţia lui şi cumnatul. Deocamdată, anchetatorii nu au stabilit motivul pentru care poliţistul a recurs la acest gest.

Bărbatul are 31 de ani şi se transferase la IPJ Timiş la IPJ Olt la data de 1 septembrie 2019. El lucra în poliţie din 2018.

Poliţiştii au fost sesizaţi duminică seară, prin 112, despre faptul că un bărbat, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Corbu, s-a împuşcat cu armamentul din dotare, în timp ce era într-un apartament din municipiul Caracal. Poliţistului i s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului, fiind transportat la spital.

Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal.

Sursa : news.ro

Restricții în trafic! Circulația pe Valea Oltului, închisă în reprize de 15 minute... Iaşi: 120.000 de pelerini s-au închinat la moaştele Sfintei Parascheva. Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei i-a premiat p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x