Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Olt: Tânăr prins de poliţişti după ce a încercat să vândă un revolver

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost prins de poliţiştii din Olt, după ce a încercat să vândă un pistol contra sumei de 1.000 de lei. El susţine că a găsit arma în podul casei şi aceasta ar fi aparţinut bunicului său.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Olt s-au sesizat din oficiu, miercuri, cu privire la faptul că o persoană din oraşul Drăgăneşti Olt oferă online spre vânzare un pistol "din Primul Război Mondial”, contra sumei de 1.000 de lei.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii olteni au identificat un bărbat, de 23 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, care ar fi oferit spre vânzare un revolver funcţional, fără muniţie, armă ce face parte din categoria celor letale. Bărbatul ar fi găsit arma în podul casei în care locuieşte, existând posibilitatea să fi aparţinut bunicului său, care este decedat”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili situaţia de fapt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Sursa : news.ro

Recomandari