Antena Căutare

Mașina lui s-a transformat într-un morman de fiare! Un tânăr a murit într-un accident înfiorător, în Olt! Alți tineri, de urgență la spital - Foto

Un tânăr de 23 de ani a murit, iar patru persoane cu vârste cuprinse între 12 şi 32 de ani au fost rănite, sâmbătă, după ce o autoutilitară şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 65. Un băiat de 15 ani este în comă.

Un tânăr de 23 de ani a murit, iar patru persoane cu vârste cuprinse între 12 şi 32 de ani au fost rănite, sâmbătă, după ce o autoutilitară şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 65. Un băiat de 15 ani este în comă.

Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, dar şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă, au intervenit, sâmbătă, pe DN 65, la intrarea în comuna Găneasa, la un accident rutier grav.

În accident au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism, în care se aflau şase persoane.

„La sosirea echipajelor, şoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, din oraşul Balş, şi un pasager aflat pe bancheta din spate, în vârstă de aproximativ 15 ani, au fost găsiţi încarceraţi, în stare de inconştienţă. Pentru extragerea victimelor, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie”, a transmis ISU Olt.

În urma accidentului au fost rănite în total, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 12 şi 32 de ani. Cei cinci pacienţi, toţi de sex masculin, au fost transportaţi, politraumatizați prin accident rutier, la UPU Slatina.

„Bărbatul în vârstă de 23 de ani şi minorul de aproximativ 15 ani prezentau răni grave şi stare comatoasă. Şoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat de cadrele medicale din cadrul UPU Slatina, fără rezultat favorabil, fiind declarat decedat”, a mai transmis ISU Olt.

La rândul lor, poliţiştii au transmis că se fac cecetări la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Sursa : news.ro

Un copil a rămas orfan, pe o șosea din România! A văzut cum I-au murit părinții! Imagini tulburătoare! Foto... A murit lângă părinții și fratele lui! Un copil de nouă ani și-a pierdut viața într-un accident de mașină, în Arad! Imag...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x