Antena Căutare

Om de afaceri din Deva, mort in urma unui accident auto

Un cunoscut om de afaceri din Deva a sfarsit intr-un accident, dupa ce i s-a facut rau la volan. Masina pe care o conducea s-a zdrobit de un cap de pod, chiar la intrarea in oras. Si el, si pasagera din dreapta, au murit pe loc.

Au fost ultimele clipe din viata omului de afaceri si a femeii din dreapta sa. Masina de lux pe care o conducea s-a izbit cu toata puterea de capul pe pod de la intrarea din Deva.

Impactul a fost atat de puternic incat partea din fata a masinii s-a facut una cu zidul. Bucati din caroserie au fost aruncate pe o raza de cativa metri. Inauntru, cei doi pasageri au murit pe loc.

Zeci de minute, pompierii si politistii s-au chinuit sa-i scoata pe cei doi din masina. Fratele omului de afaceri, care a venit imediat la locul accidentului, aproape s-a prabusit cand a vazut ce s-a intamplat.

Puiu Olteanu, un cunoscut om de afaceri in Hunedoara avea doi baieti si era casatorit. Era patronul unei fabrici de scaune ergonomice, iar din pasiune si-a facut o formatie de muzica de fanfara.

Femeia care era in dreapta sa, in masina, avea 33 de ani si este din Orastie. Nimeni nu stie, deocamdata, ce legatura avea cu omul de afaceri.

Leii vanduti ilegal de afaceristul Dorin Soimaru, in atentia Garzii de Mediu... Viitorii asistenti medicali fac cursuri la zi doar in teorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x