Antena Căutare

Om de afaceri, prins in flagrant oferind mita chestorului Dan Fatuloiu

Procurorii anticoruptie ancheteaza un caz de tentativa de mita a chestorului Dan Fatuloiu. Un om de afaceri a fost prins in flagrant in timp ce ii oferea secretarului de stat de la MAI 50 de mii de euro. Surse din DNA au afirmat ca omul de afaceri prins in flagrant este miliardarul Catalin Chelu. Acesta i-ar mai fi promis lui Dan Fatuloiu doua masini de lux si doua vile. Valoarea totala a mitei s-ar ridica la un milion de euro. Surse din DNA au confirmat actiunea.

UPDATE 21.15: Secretarul de stat in MAI, Dan Valentin Fatuloiu a plecat de la sediul DNA, unde a fost pentru a da declaratii in cazul presupusei mite pe care i-ar fi oferit-o omul de afaceri Catalin Chelu, prins, impreuna cu doi apropiati ai acestuia, in urma unui flagrant delict in fata sediului MAI.

UPDATE 18.35:
Politistii au oprit in trafic doua masini de lux in zona Pietei Victoriei, in jurul orei 15:00. Intr-una din masini se afla omul de afaceri Catalin Chelu, iar in cea de-a doua se afla Gabriel Constantinescu, un apropiat al lui Chelu, impreuna cu sotia si copilul sau.

Cei doi au fost dusi la sectia de politie pentru audieri, iar masinile lor au ramas in zona Victoria pentru a fi perchezitionate. In autoturismul lui Gabriel Constantinescu au fost gasite actele caselor si o suma importanta de bani.



UPDATE 18.00: Procurorii au gasit masinile promise drept mita, doua BMW X6, in parcarea MAI. In automobile se aflau si actele caselor si banii.

Potrivit unor informatii preliminare, ar fi vorba de un om de afaceri din Galati. Se pare ca in schimbul banilor, cel care a oferit mita ar fi pretins sa fie rezolvat un dosar economic, in care este anchetat pentru devalizarea mai multor societati comerciale.

"Confirm suma de 50 de mii de euro si cele doua masini", a declarat Dan Fatuloiu.

Surse din DNA sustin ca omul de afaceri prins in flagrant este miliardarul Catalin Chelu, care este cercetat penal intr-un dosar economic, pentru devalizarea a 48 de societati comerciale.

Acest scandal vine, dupa ce secretarul de stat MAI a anuntat, luni, ca i-a propus ministrului de Interne, Traian Igas, demiterea lui Aurelian Soric din functie, sub acuzatia de management defectuos.

Ulterior, Dan Fatuloiu a cerut ministrului Administratiei si Internelor, Traian Igas, demiterea din functie a sefului Politiei Romane, Petre Toba.

"I-am spus ministrului ca daca nu il demite, eu imi dau demisia", a declarat Dan Fatuloiu.


Foto: Intactimages

Tichetele "Rabla", valabile pana la 31 ianuarie 2011... VIDEO! Un tanar recalcitrant a facut scandal in centrul Oradei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x