Antena Căutare

Organizația Mondială a Sănătății, avertisment sumbru: ”Coronavirusul nu va dispărea!” Când ar putea ajunge să fie ținut sub control

Noul coronavirus nu va dispărea și, mai mult de atât, în anumite regiuni, această boală va persista, potrivit unui avertisment lansat de Organizația Mondială a Sănătății. 

Directorul executiv al OMS, Michael Ryan, a comparat noul coronavirus cu virusul HIV, care deși nu a dispărut, a ajuns să fie controlat, reducându-se considerabil numărul deceselor.

Cea mai mare minciună cu privire la COVID-19, dezvăluită! Serviciile secrete germane, raport nimicitor pentru OMS: „Au ascuns tot!”

”Acest virus (noul coronavirus, n.red.) poate deveni un alt virus endemic, în comunitățile noastre, iar acest virus nu poate dispărea. HIV nu a dispărut. Nu compar cele două boli, dar cred că este important să fim realiști. Și nu cred că cineva poate prezice când sau dacă această boală va dispărea”, a declarat reprezentantul OMS, potrivit Antena 3.

„Al doilea val de COVID-19 este exclus! Epidemia se încheie!” Medicul care susține că a găsit tratamentul anti-coronavirus anunță „moartea” virusului

De asemenea, el susține că relaxarea măsurilor luate pentru prevenirea coronavirusului ar putea să aducă noi valuri de infectare.

”Dacă relaxezi măsurile, iar transmiterea virusului este încă ridicată, atunci acea transmitere se accelerează. Iar dacă se întâmplă asta și nu dispui de sisteme capabile să o detecteze, atunci vor trece zile sau săptămâni înainte să-ți dai seama că ceva este în neregulă. Și atunci, ești într-o situație în care singurul răspuns este o nouă carantină și cred că de asta ne temem cu toții, este un ciclu vicios.”, a mai declarat acesta.

Raed Arafat, avertisment pentru români înainte de relaxare: ”Lupta cu un nou val de COVID-19 e de 10 ori mai grea! Respe... Primul spital din România care va face teste de imunitate la COVID-19: ”Vom avea o imagine mai clară privind răspândirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x