Antena Căutare

Previziune cumplită de la OMS! Ce se poate întâmpla cu noul coronavirus, în următoarea perioadă! „Este important să fim realişti!”

O previziune cumplită a fost făcută de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), în legătură cu noul coronavirus, despre care a spus că ar putea deveni endemic, precum HIV.

Previziune cumplită de la OMS! Ce se poate întâmpla cu noul coronavirus, în următoarea perioadă! „Este important să fim realişti!”
Previziune cumplită de la OMS! Ce se poate întâmpla cu noul coronavirus, în următoarea perioadă! „Este important să fim realişti!” | profimediaimages.ro

„Acest virus poate deveni un alt virus endemic în comunităţile noastre şi este posibil să nu mai plece niciodată. Cred că este important să fim realişti şi nu cred că cineva poate prezice când va dispărea această boală.

Nu cred că există promisiuni şi nici date. Această boală poate să devină o problemă pe termen lung sau să nu fie", a spus expertul în probleme de urgenţă al organizaţiei, Mike Ryan.

El a mai spus că lumea are un anumit control asupra modului în care se confruntă cu boala, deşi a însemnat un „efort masiv" chiar dacă se găseşte un vaccin.

Semnal de alarmă de la specialiști! Un nou simptom al coronavirusului a fost descoperit! „Stresul poate declanșa această problemă”

Mai mult de 100 de potenţiale vaccinuri sunt în dezvoltare, inclusiv câteva în studii clinice, dar experţii au subestimat dificultăţile de a găsi vaccinuri care să fie efectiv împotriva coronavirusurilor.

Mike Ryan a precizat că există vaccinuri pentru alte boli, cum ar fi rujeola, care nu a fost eliminată.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Ultimă oră! Marcel Vela: Suceava şi comunele limitrofe ies din carantină!... Șomajul tehnic, prelungit! Cine îl va mai primi, după 1 iunie! Violeta Alexandru, despre cei care nu l-au luat, pe marti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x