Antena Căutare

Omul de afaceri Nuredin Beinur a fost împușcat într-un restaurant din București. Doi bărbaţi au ajuns la spital cu răni

S-au auzit împușcături în miez de noapte, în Capitală. Mai multe persoane sunt audiate de poliţiştii din București, în cazul unui scandal produs într-un restaurant din Sectorul 1, în urma căruia doi bărbaţi au ajuns la spital cu răni. Una dintre victime, Nuredin Beinur, a fost lovită de un proiectil din cauciuc.

Omul de afaceri Nuredin Beinur a fost împușcat într-un restaurant din București. Doi bărbaţi au ajuns la spital cu răni
Omul de afaceri Nuredin Beinur a fost împușcat într-un restaurant din București. Doi bărbaţi au ajuns la spital cu răni | Facebook

Nuredin Beinur, un cunoscut interlop constănțean, a fost implicat direct într-un scandal cu focuri de armă, din Capitală. Poliţişti din cadrul Secţiei 2 au stabilit că acei doi bărbaţi ar fi fost într-un conflict, în interiorul unui restaurant din Sectorul 1, potrivit news.ro.

Nuredin Beinur a ajuns la spital cu răni după ce a fost împușcat cu un proiectil din cauciuc

Nuredin Beinur a ajuns de urgență la spital și se află la aceste momente internat.

Spiritele s-au încins pe la 4:30, când Nuredin Beinur a intrat într-un conflict verbal cu un alt interlop. Cei doi și-ar fi adresat cuvinte jognitoare și de acolo până la un scandal de proporții n-a mai fost decât un pas. Nuredin Beinur a fost chemat afară, în fața restaurantului, unde a dat peste mai multe persoane. S-a tras cu pistolul cu bile de cauciuc în Beinur. Acesta ar fi fost lovit în cap, în mâini, în corp, în picioare, relatează CanCan.

”În această dimineață, în jurul orei 05.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o unitate spitalicească cu privire la faptul că la camera de gardă s-au prezentat, cu mijloace proprii, doi bărbați care prezentau leziuni.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, iar din primele date a rezultat faptul că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, în interiorul unui restaurant din sectorul 1. S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc.

Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-au produs vătămările”, se arată în comunicatul Poliției, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, au fost depistate şi identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind duse la audieri, potrivit news.ro. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-au produs vătămările.

Preţ benzină și motorină, 19 martie 2022. Cât costă litrul de carburant după ieftinire. Unde poți vedea prețurile în ti... Vladimir Putin "sfidat" de o televiziune de stat din Rusia. Ce s-a întâmplat în timpul celui mai recent discur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x