Antena Căutare

Omul politic care sare în sprijinul Teatrului Nottara: “Îi susțin pe actori și voi face lobby pentru reevaluarea clădirii”

Dupa 70 de ani de activitate, Teatrul Nottara si-a suspendat spectacolele pe o perioada nedeterminata. Motivul a fost promulgarea legii care prevede interzicerea desfăşurării de activităţi în clădirile cu risc seismic ridicat, până la consolidarea acestora, teatrul desfasurandu-si activitatea intr-o astfel de cladire.

Omul politic care sare în sprijinul Teatrului Nottara: “Îi susțin pe actori și voi face lobby pentru reevaluarea clădirii”
Cristian Bușoi

Dupa 70 de ani de activitate, Teatrul Nottara si-a suspendat spectacolele pe o perioada nedeterminata.

Motivul a fost promulgarea legii care prevede interzicerea desfăşurării de activităţi în clădirile cu risc seismic ridicat, până la consolidarea acestora, teatrul desfasurandu-si activitatea intr-o astfel de cladire.

Europarlamentarul Cristian Busoi sare in sprijinul teatrului si al actorilor, convins fiind ca aceasta situatia isi va gasi o rezolvare.

“Grație valorii actorilor și a echipei din spatele scenei, Teatrul Nottara reprezintă o bijuterie culturală pentru București. Vestea că după 70 de ani și-a suspendat activitarea pe termen nedeterminat nu ar trebui să lase indiferent pe niciunul dintre noi. Îi susțin pe actorii Teatrului Nottara și voi face lobby pentru reevaluarea clădirii. Dacă s-a comis o greșeală, aceasta trebuie îndreptată. De asemenea, trebuie găsite soluții viabile, pe termen lung, pentru ca activitatea teatrului să nu aibă de suferit. Sunt convins că președintele Klaus Iohannis, care se va întâlni astăzi cu actorii, va găsi rezolvarea optimă pentru ca echipa de la Nottara să primească, în continuare, aplauzele publicului. Am, de asemenea, garanția că echipa liberală care și-a asumat responsabilitatea conducerii Primăriei Capitalei va face toate diligențele pentru ca actorii să se întoarcă în teatrul lor, în condiții sigure, cât mai curând”, a declarant acesta pe o retea de socializare.

Iarna începe să cauzeze probleme! Zăpada de peste 30 de centimetri din zona montană închide mai multe trasee turistice... Copiii din Săndulești-Copăceni, județul Cluj, descoperă farmecul meșteșugurilor românești prin proiectul „Ajută un sat. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x