Antena Căutare

Oprit de oamenii legii, fiul vitreg al Elenei Udrea i-a injurat pe politistii de la Rutiera

Fiul vitreg al Elenei Udrea a ramas fara permis, dupa ce aseara a fost implicat intr-un scandal cu politistii de la Rutiera. Alin Cocos s-a ales cu permisul suspendat pentru 60 de zile, pentru ca nu a acordat prioritate unei masini si mai multor pietoni.

Mai mult, tanarul a sarit la agentii de la Circulatie, amenintandu-i ca-i va urmari cu masina prin oras si-i va omori.Aflat la volanul masinii sale, fiul vitreg al Elenei Udrea a facut slalom printre mai multe masini si a fost la un pas sa loveasca si cativa pietoni aflati pe trecere, scrie Libertatea.

Oprit de politistii de la Rutiera, tanarul a inceput sa-i injure si sa-i ameninte in fel si chip. Folosind un limbaj vulgar, el le-a transmis agentilor ca-i va da afara din Politie si ca vor avea numai probleme din cauza lui. Alin Cocos a mai primit si doua amenzi, una de 600 de lei pentru ultraj si alta de 560 de lei pentru neacordare de prioritate.

Sursa: Antena3.ro

Angajatii Oltchim primesc astazi avansul reprezentand 40% din salariul pe august... Ne asteapta un nou week-end de vara! Vezi cum va fi vremea in urmatoarele doua zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x