E definitiv! Opt ani de închisoare pentru Bercea Mondial

Bercea Mondial a fost condamnat astăzi la opt ani şi nouă luni de închisoare cu executare. El este acuzat că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011.

Bercea Mondial

Bercea Mondial a fost condamnat astăzi la opt ani şi nouă luni de închisoare cu executare. El este acuzat că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011.

Atunci, tânărul Ionuţ Anghel a fost internat la Spitalul de Urgenţă Craiova, după o altercaţie. Potrivit deciziei date de Instanţa Supremă, Sandu Anghel a fost condamnat la opt ani şi nouă luni de închisoare pentru tentativă de omor calificat şi opt luni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pedepsele au fost cumulate, iar interlopul trebuie să o execute pe cea mai grea. Vezi mai multe imagini pe observator.tv!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri