Antena Căutare

Opt cadre medicale, dintre care trei medici, de la Spitalul Municipal Dorohoi au fost confirmate cu coronavirus

Opt cadre medicale, dintre care 3 medici, de la Spitalul Municipal Dorohoi au fost confirmate cu coronavirus, fiind transferate la Spitalul Judeţean Botoşani.

”Conform datelor furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică Botoşani, în cursul zilei de ieri 8 cadre medicale, dintre care 3 medici de la Spitalul Municipal Dorohoi au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, fiind transferaţi la Spitalul Judeţean. Aceştia erau asimptomatici”, anunţă autorităţile.

A fost demarată ancheta epidemiologică, ocazie cu care au fost testate alte peste 40 de cadre medicale şi pacienţii de pe ATI. În prezent sunt dezinfectate secţia de Chirurgie şi secţia ATI, după care activitatea medicală va fi reluată. În funcţie de necesităţi, se va lua măsura sprijinirii Spitalului Municipal Dorohoi cu personal medical pentru desfăşurarea în condiţii optime a actului medical.

Sursa : news.ro

Două pieţe din Craiova au fost închise temporar de ANPC, iar administratorii amendaţi cu 17.000 de lei... Doi copii, mesaj emoționant pentru mama lor, aflată în prima linie a luptei cu COVID-19: ”Mama este glasul de înger care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x