Antena Căutare

Ajutor pentru oamenii străzii din Timișoara! Opt containere le vor fi puse la dispoziţie celor fără adăpost. Cum arată spațiile - VIDEO

Oamenii fără adăpost din Timișoara vor avea la dispoziție opt containere în sezonul rece, după ce astfel de spaţii au fost cumpărate în trecut şi pentru elevii care nu aveau clase suficiente în şcoli.

Oamenii fără adăpost din Timișoara vor avea la dispoziție opt containere în sezonul rece, după ce astfel de spaţii au fost cumpărate în trecut şi pentru elevii care nu aveau clase suficiente în şcoli.

După ce a cumpărat containere pentru că nu existau suficiente clase pentru elevii unei școli, acum edilii din Timișoara s-au gândit ca ar fi o idee bună ca cei fără adăpost să locuiască în astfel de spații.

Este vorba despre 8 containere de 6 pe 2,4 metri ca dimensiune, sunt conforme standardelor, ca principiu, și sunt pentru 3 persoane. Unele dintre acestea pot adăposti 6 persoane, în condiții de maximă necesitate.

Construcțiile modulare sunt dotate cu duș, parchet pe jos, măsuțe, și urmează ca în momentul în care se va da avizul, să fie racordate la curent și apă. Reprezentanții municipalității speră să poată fi date în folosință cât mai repede. Fiecare dintre ele a costat aproximativ 18.000 lei.

În Timișoara există un adăpost cu o astfel de destinație, dar pe zi ce trece este tot mai insalubră și neîncăpătoare.

Mai mult detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Bătaie de joc? Milioane de euro, băgați într-o pârtie închisă din Bistrița. Pericolul major care trebuie reparat cu alți... Ultimă Oră. Atacatorul din Brăila are antecedente grave! Judecătorii au hotărât ce se va întâmpla cu tânărul care a răni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x