Căutare Live

Opt persoane au fost rănite după ce un microbuz a lovit din spate un TIR, în judeţul Vâlcea

Opt persoane au fost rănite, vineri după-amiază, într-un accident produs pe DN 64, în zona localităţii Tătărani, judeţul Vâlcea, după ce un microbuz de persoane a lovit din spate un TIR care transporta tablă. Traficul este îngreunat în zonă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea a anunţat că un accident rutier a avut loc, vineri după-amiază, pe DN 64, în localitatea Tătărani, comuna Băbeni.

În accident au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un TIR care transporta tablă, opt persoane fiind rănite, şapte fiind din microbuz şi una din autotren. VIctimele au traumatisme uşoare, având vârste între 33 şi 60 de ani.

Acolo au intervenit mai multe echipaje SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, cauza producerii accidentului ar fi nepăstrarea distanţei regulamentare de către şoferul microbuzului.

Din cauza accidentului, traficul este îngreunat, circulându-se pe o bandă, alternativ.

Sursa : news.ro

”Întuneric, un miros greu și o cutie de sare extrafină” Imagini în premieră din interiorul clubului Colectiv, la patru a... Gheorghe Dincă, nemulţumit de mâncarea din arest. S-a plâns că tocana primită ar fi fost acră și a depus reclamație...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri